DFI Senior

 

 

Op zoek naar nieuwe vriend(in)en

Naar welke leeftijdsgroep gaat je voorkeur uit?

18-25
25-30
31-40
41-50
51-60
61-70
71-80
81-90


Prefereer je een man of een vrouw?
Man
Vrouw


Welke taal heb je het liefst?

Nederland
Português
Español
Castellano
English
Français
Deutsch
日本語
Русский
Italiano
Magyar
Bahasa
Polski
Romanesc
Hindi
Українська
Urdu


 

Voeg je naam toe aan de Senior E-Pallijst

 

Deze video gaat over een workshop over het maken van kleifiguurtjes ed. in Noorwegen. De stem op de video is van Braam Jordaan uit Zuid Afrika.

Het gebruik van klei in een film wordt ook wel genoemd "claymation". De filmmaker gebruikt klei om de film te maken. De maker maakt een vorm van klei en neemt een foto. Dan brengt hij veranderingen aan in de klei en maakt weer een foto. Dit gaat zo door totdat hij heel veel foto's heeft genomen. Als  je naar de snelbewegende beelden kijkt dan is het net of de vormen van klei bewegen.

Braam Jordaan is een dove zoon van dove ouders en hij is geboren in Benoni, Johannesburg, Zuid Afrika. Hij is nationaal en internationaal bekend in de kunstwereld. Nadat hij afstudeerde bij TAS, werkte hij voor verschillende film- en tekenfilm bedrijven aan high-end projecten voor BMW, Coronation, Nampak, Mitsubishi, Yardley, Musica, World Wildlife Fund, Rabea Tea, American Eagle en Graça.

Om meer te weten te komen over Braam Jordaan ga naar zijn website:
http://www.braamjordaan.com 

In het Nederlands vertaald door Willy van Ooij

 


Dank voor het bezoek aan DFI!
Commentaar en suggesties altijd welkom.


 


Clubs en Organisaties


GAG is een groep van dove kunstenaars in Polen. Hun leden houden van kunst en zijn creatief. Ze hebben verschillende artistieke talenten: schilderen, tekenen, beeldhouwen, fotograferen, computer graphics, filmmaken en meer.
 

Meer clubs en organisaties
 Religieuze organisaties, kerken en ministeries

Deaf Ministries Connection
USA


De Deaf Ministries Connection is in 1995 opgericht door Earl en Shirley Wilbers. De Wilbers zagen de behoefte aan een centrale plek om de Christelijke ministeries voor doven te verbinden.

De website van de Deaf Ministries Connection heeft lange lijsten van dove kerken, ministeries, service organisaties, scholen, kampen, websites en kerken die gebarentolken hebben tijdens hun diensten, en video's
 

 

 

 Verhalen van dove vrienden wereldwijd

AutobiografieënHallo. Hoe gaat het er mee? Een warm welkom voor jou. De dovenclubs die ik bezoek zijn leuk en ik heb er veel plezier. Ik zou graag willen corresponderen met mensen uit andere landen die dezelfde hobbies hebben die ik heb. Je wilt waarschijnlijk graag weten wie ik ben en hoe ik ben.
Als je het zou willen kan je dan mijn pen pal worden? Ik email dit opdat
je aan mijn verzoek zou kunnen voldoen. Ik zou het erg fijn vinden als
we vrienden kunnen worden

Mariko Takei
JAPAN

 


Creatief schrijven en kunst

Sall Ndiackgueye SENEGAL
Eva Maria
SWEDEN

Edward Tetteh Quao GHANA
 Eniola Olowookere NIGERIA
 


Muhammad Akram is assistent direkteur van DFI. Hij woont in Pakistan en hij werkt hard om dove en gehandicapte mensen in zijn land te helpen.


  

In het nieuws....
 


Photo from The Windsor Star

Diane Vassallo komt uit Windsor, Ontario Canada, en is doof geboren. Ze is lid van een rolschaatsteam Border City Brawlers genaamd.

Diane's team is in de tak van sport die roller derby heet .Roller derby vindt plaats  in een grote arena en de deelnemers draaien rondjes. Ze proberen om het andere team minder snel te laten schaatsen zodat ze geen punten kunnen scoren.

Diane heeft al een lange tijd gerolschaatst. Toen ze klein was keek ze naar roller derby op de televisie. Ze was hierdoor gefascineerd en besloot dit ook te doen als ze groter werd.

Tijdens een recent interview op WindsorStar.com zei Diane:" Dit is een serieuze sport en sommige mensen realiseren zich dat niet. Er moet een hoop geleerd worden. Het heeft me twee jaar gekost om een goede sterke speelster te worden ."

 

In het Nederlands vertaald door Willy van Ooij

Meer nieuws.......
 


 

 

© Deaf Friends International, 2001 - 2013 DFI is een project van de Workers For Jesus   "Een goede vriend is een geschenk van God."